Spring naar inhoud

NoveLuxuria’s eerste blog post!

juli 10, 2012

Ik probeerde een onderwerp te bedenken voor mn eerste blog post, maar ik kwam niet echt tot een solide onderwerp. Toen kwam ik al heel snel uit om maar wat randoms over mij en mijn interesses te vertellen..

Sinds kort ben ik helemaal in de ban van macrame, oftewel vriendschapsarmbandjes. Deze zijn deze ‘zomer’ weer helemaal de trend. Ze zijn niet weg te denken bij festivalletjes en strandfeesten. Superleuk!

Ik vind het niet alleen leuk om ze te dragen, maar ook om ze zelf te maken. Telkens ben ik op zoek naar nieuwe inspirerende foto’s of ideetjes op Google, Pinterest, Weheartit, Tumblr etc. Inmiddels heb ik er al een aantal gemaakt en op een gegeven moment wist ik niet wat ik er mee moest en besloot ik om mijn eigen Etsy shop te openen. Ik verkoop ze voor een budgetproof prijs. Ga met je muis over de plaatjes, zodat er een labeltje verschijnt. Op dat labeltje staat de prijs van het armbandje. En als je erop klikt, dan kom je gelijk op de pagina waar dat armbandje staat in mijn Etsy shop. Handig he?

Genoeg gerateld over mijn shop.. Deze blog zal voornamelijk een lifestyle blog worden. Je kan ook posts verwachten over architectuur, interieur, social media, marketing-communicatie (marcom) onderwerpen en wie weet nog onverwachtse onderwerpen *wink*. Verder kan je me ook volgen op Twitter en Facebook. Okay, nu heb ik jullie wel genoeg gespammed. Ik hoop dat jullie zullen genieten van deze blog en graag tot de volgende blog post.

Hugs and kisses, H&K, Henkie!

NoveLuxuria

Advertenties

From → Random

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: